Over ons

Het Bio Pakhuis

Het Bio Pakhuis is in 2016 opgericht door een jonge ondernemer uit Utrecht.
Hij was jaren werkzaam voor verschillende bedrijven in de biologische branche. Regelmatig werd hij geconfronteerd met nieuwe producten. Sommige producten waren zo nieuw dat niemand de producten op de Nederlandse markt durfde te verkopen. Dit terwijl de producten erg gezond, lekker en geschikt zijn voor mensen met bepaalde allergieën. Dit vond hij jammer.

Een aantal jaren geleden kwam hij in contact met Georg Thalhammer. Georg is tientallen jaren een van de grootste biologische pompoen handelaren in Duitsland. Hij verhandelt Nederlandse, Duitse, Egyptische en vele andere biologische pompoenen. Daarnaast handelt hij in verse daslook. Daslook is erg populair in Duitsland.

Georg werd jarenlang geconfronteerd met een ander probleem. Niet alle pompoenen zijn geschikt voor de handel. In het verleden werden de kleine en grote maten afgekeurd. Deze waren ongeschikt voor de winkelverkoop.

Op een dag kwam hij op het idee om ketchup op basis van pompoen te maken. De ketchup smaakte verrukkelijk! Het heeft weken geduurd voordat hij de perfecte receptuur had ontwikkeld. Het is uiteindelijk een heerlijke pompoenketchup geworden. In 2013 zijn de eerste flessen in Duitsland verkocht. De afgekeurde pompoenen kregen toch een bestemming.

De pompoenketchup werd door de Duitse consument goed ontvangen. Op de grootste Biologische beurs van Europa (Biofach) won hij verschillende prijzen met zijn ketchup. De afgelopen drie jaar heeft hij meer nieuwe producten op basis van biologische pompoen ontwikkeld. Diverse producten zijn ook in de prijzen gevallen.

Het Bio Pakhuis besloot de producten van Georg voor de Nederlandse markt in te kopen. Er werd een partnerschap tussen Het Bio Pakhuis en Georg Thalhammer gesloten. De etiketten werden vertaald en de eerste pallets werden ingekocht. Dit was het begin van het Bio Pakhuis.

Het Bio Pakhuis is met name gericht op de Nederlandse markt. Wij leveren aan consumenten, winkels, horeca of handelsbedrijven. Het assortiment is 100 % biologisch. Alle producten zijn ook in grootverpakking te bestellen. U moet denken aan een emmer van 5 liter of vaten van 200 liter. Dit is zeer geschikt voor de horeca of de verwerking. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook 200 liter pompoenpuree aan.

Het Bio Pakhuis wil met name innovatieve biologische producten verkopen. Heerlijke producten die er nog niet zijn! Kijk op onze site en ontdek onze unieke producten.

Het Bio Pakhuis | Postbus 13066 | KVK: 65725700 | info@biopakhuis.nl